monsisior, wymień czujnik i problem zniknie
Skoda Test Show - właśnie wróciłem !!!
Zwiń
X
-
Skoda Test Show - właśnie wróciłem !!!
Po 5,5 godzinach jazdy właśnie wróciłem z Poznania gdzie brałem udział w nagraniu jednego z odcinków Skoda Test Show. Powiem Wam tyle - zabawa suuuuper !! Świetna ekipa super ludzi, możliwośc poznania samochodu i pojeżdżenia sobie nim w dość ekstermalnych warunkach, oraz niezapomniane przezycia związane z byciem ... aktorem.
Polecam każdemuCzarny Elegance
-
-
Zamieszczone przez hermioli1Maciek, miałeś Małysza za pilota??? :lol:
Zapraszam na stronę : http://www.youtube.com/skodaautopols...FQIm3godAWCPNA
Tutaj znajdziecie wszystkie odcinki, a za jakis czas również ten z moim udziałem.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rXBig, czyżby to był ten filmik?
Skoda Test ShowMam ndzieję, że Wam się podoba. Moja gra aktorska jest daleka od ideału, ale przygoda była super
[ Dodano: Pią 03 Lut, 12 07:42 ]
Zamieszczone przez ponurixGratki występu
[ Dodano: Pią 03 Lut, 12 07:43 ]
Zamieszczone przez djczasBig, No stary gratki dobrej zabawy kiedy SuperBa odbieraszCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Dzięki chłopaki
Zamieszczone przez bobasekszkoda że pogoda była taka sobie
Ale warto było !! Polecam każdemu z Was. Niesamowite przeżycie, przygoda i odskocznia od codziennej pracy w papierach.
Zamieszczone przez bobasektylko niepokoi mnie że octavię chcesz na superba zamienić - czyżby zdrada?zamierzem pod koniec tego roku sprzedac moja O II i kupić Superba 1.8 TSI Amition. Ale ja wiem czy to zdrada ? Przeciez Superb to ... Skoda
Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maymerPrzed nagrywaniem ucieczki przez las ekipa pewnie milimetr po milimetrze przeczesała drogę w poszukiwaniu kamieni i gałęzi, które mogłyby uszkodzić autoPowtarzaliśmy tę scenę ze 3 raz bo było za mało dynamicznie. Ale jak na swoje "ale panowie tam są wystajace gałęzie i dziury, szkoda mi auta" usłyszałem "Nie martw się, tylko daj po garach" to przestałem się martwić o stan powłoki lakierniczej :twisted:
Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomekjmoplZanim wyczaiłem film z Twoim udziałem musiałem zmęczyć golfistów jakowyś
Podobno ci golfiści, jeżdżacy na co dzien Jaguarami, byli pod wieeeelkim wrażeniem Superba.Czarny Elegance
Komentarz
-
Komentarz